Tartaletky

Tartaletky od 59 sweets sú vyrábané ručne. Na prípravu je použitá jemne zomletá mandľová múka a semolina. Majú priemer 7 cm a výsledok je lahodný, chrumkavý základ pre akékoľvek náplne. Tartaletky môžu byť tiež vyhotovené nielen v štandardnej, ale aj v kakaovej príchute, a je už len na vás s akou náplňou ju budete chrumkať.

Francúzske dezerty

Pod názvom francúzske dezerty sa ukrýva jemná, lahodná textúra zložená z 35 % živočíšnej smotany, kvalitnej čokolády, doplnená o svieže alebo orechové podtóny. 59 sweets vám túto lahodnú delikatesu, pochádzajúcu z Francúzska, prináša na váš stôl. Dávajú si záležať na rozplývajúcej sa chuti, ktorá je dosiahnutá špičkovou technológiou. Keďže sa Linda vzdelávala u najlepších cukrárov sveta, kvalita dezertu je zaručená.

Francúzske torty

Francúzske torty sú vlastne zväčšené francúzske dezerty, ktoré obľubujú tí najväčší sladkožrúti. Zostavenie každej torty závisí od vašej chute a presne ako francúzske dezerty si ich môžete podľa vlastnej ľubovôle za pomoci Lindy sami zostaviť. Tiež si vyberáte finálny tvar a farebné prevedenie. Všetky fotografie v tejto ponuke slúžia hlavne pre vašu inšpiráciu.

Monoporcie

Máte chuť na niečo sladké? Niečo také,… také,… čím uspokojíte vaše chúťky? V tejto ponuke vám 59 sweets napečie nielen klasické dezerty, ale aj dezerty, o ktorých ste možno nikdy nepočuli. O to viac vás môže lákať ich ochutnať a uvidíte, že neoľutujete. Každé vaše posedenie, oslava alebo svadba môže byť osladená práve týmito dobrotami, ktoré vám vedia nielen priviezť ale aj štýlovo naaranžovať.

Napíšte Linde

Ak máte záujem o ozajstné čokoládové maškrty od Lindy, napíšte nám svoje predstavy a my vás budeme kontaktovať.