Jednodňový intenzívny kurz, na ktorom si vyrobíme 4 druhy dezertov.
- Individualista – vláčne čokoládové cesto prepojené s malinami, jednoduchý, ale efektný dezert.
- Višňový kvet – kombinovaný dezert zložený s mousse topu, citrónovou tartaletkou naplnenou odľahčeným cremeux.
- Lieskovcová bombuľka – craquelin choux plnené lieskovcovým krémom s lieskovcovým chantilly krémom a lieskovcovým praliné.
- Exotic pohár – kombinácia 4 rôznych textúr v dekoračnom pohári s ovocným kaviárom navrchu.
Dezerty si kompletne spolu odpečieme, odvaríme, odšľaháme, naplníme a ozdobíme a všetky si odnesiete domov. Na kurze dostanete všetky receptúry v tlačenej forme. Kurz trvá od 9,00 do 20,00
Prihlásiť sa môžete na mail: 59sweetssk@gmail.com.